Σεισμοσ Σαντορινη / Σαντορίνη: Βουτιά για δύο άτομα σε γκρεμό - Ανασύρθηκαν - Σε λειτουργία βρίσκονται ήδη χώροι φιλοξενίας για τους πληγέντες από την ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 5,8 ρίχτερ, που σημειώθηκε σήμερα.

Καραμανλής επισκέπτεται χωριά της σαντορίνης που έχουν πληγεί από σεισμό, . Η ζημιά ήταν σοβαρή, ιδιαίτερα στην σαντορίνη. Πρωθυπουργού κωνσταντίνου καραμανλή στη σεισμόπληκτη σαντορίνη, 14/7/1956. Ο σεισμός κατεδάφισε 529 σπίτια και άφησε ζημιές σε πολλά ακόμη. Σεισμός 4 ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγο ανοιχτά της σαντορίνης, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο αθηνών.

Ο σεισμός είχε μέγεθος 3.5 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ και το εστιακό του βάθος είναι 10.0 . Κυριακάτικος αισθητός σεισμός τα ξημερώματα στη Σαντορίνη
Κυριακάτικος αισθητός σεισμός τα ξημερώματα στη Σαντορίνη from www.zarpanews.gr
Καραμανλής επισκέπτεται χωριά της σαντορίνης που έχουν πληγεί από σεισμό, . Σεισμός της τάξεως των 3,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα στη σαντορίνη. Σαν σήμερα ξημερώματα της 9ης ιουλίου 1956 ένας φονικός σεισμός έπληξε κυρίως την σαντορίνη, ο οποίος άφησε με το πέρασμά του νεκρούς. Πρωθυπουργού κωνσταντίνου καραμανλή στη σεισμόπληκτη σαντορίνη, 14/7/1956. Σεισμική δόνηση εκδηλώθηκε στις 00:45 (2021/09/27) στη σαντορίνη. Χαρακτηρίστηκε από τους σεισμολόγους ως ο μεγαλύτερος σεισμός του 20ου αιώνα. Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε τα ξημερώματα της δευτέρας, . Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε τα ξημερώματα της δευτέρας, στις 00:50, στη σαντορίνη.

Σεισμός της τάξεως των 3,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα στη σαντορίνη.

Σεισμός της τάξεως των 3,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα στη σαντορίνη. Σεισμός σημειώθηκε απόψε στην σαντορίνη. Σε λειτουργία βρίσκονται ήδη χώροι φιλοξενίας για τους πληγέντες από την ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 5,8 ρίχτερ, που σημειώθηκε σήμερα. Ο σεισμός είχε μέγεθος 3.5 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ και το εστιακό του βάθος είναι 10.0 . Το χτύπημα του εγκέλαδου στη σαντορίνη άφησε . Καραμανλής επισκέπτεται χωριά της σαντορίνης που έχουν πληγεί από σεισμό, . Σεισμός 4 ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγο ανοιχτά της σαντορίνης, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο αθηνών. Σεισμική δόνηση εκδηλώθηκε στις 00:45 (2021/09/27) στη σαντορίνη. Εκδηλώθηκε τα ξημερώματα της 9ης ιουλίου 1956 κι έπληξε, κυρίως, τη σαντορίνη. Πρωθυπουργού κωνσταντίνου καραμανλή στη σεισμόπληκτη σαντορίνη, 14/7/1956. Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε τα ξημερώματα της δευτέρας, στις 00:50, στη σαντορίνη. Χαρακτηρίστηκε από τους σεισμολόγους ως ο μεγαλύτερος σεισμός του 20ου αιώνα. Σαν σήμερα ξημερώματα της 9ης ιουλίου 1956 ένας φονικός σεισμός έπληξε κυρίως την σαντορίνη, ο οποίος άφησε με το πέρασμά του νεκρούς.

Συνοδεύτηκε από τσουνάμι ύψους 25 μέτρων και προκάλεσε θύματα και . Πρωθυπουργού κωνσταντίνου καραμανλή στη σεισμόπληκτη σαντορίνη, 14/7/1956. 53 άνθρωποι σκοτώθηκαν από το σεισμό, ενώ τρεις . Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε τα ξημερώματα της δευτέρας, . Σεισμική δόνηση εκδηλώθηκε στις 00:45 (2021/09/27) στη σαντορίνη.

Σεισμός 4 ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγο ανοιχτά της σαντορίνης, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο αθηνών. ΣΕΙΣΜΟΣ:62 ΧΡΟΝΙÎ' ΜΕΤÎ' â€
ΣΕΙΣΜΟΣ:62 ΧΡΟΝΙÎ' ΜΕΤÎ' â€" Νέα από την Σαντορίνη με τον from santonews.com
Σεισμική δόνηση εκδηλώθηκε στις 00:45 (2021/09/27) στη σαντορίνη. Χαρακτηρίστηκε από τους σεισμολόγους ως ο μεγαλύτερος σεισμός του 20ου αιώνα. 53 άνθρωποι σκοτώθηκαν από το σεισμό, ενώ τρεις . Καραμανλής επισκέπτεται χωριά της σαντορίνης που έχουν πληγεί από σεισμό, . Το χτύπημα του εγκέλαδου στη σαντορίνη άφησε . Σεισμός σημειώθηκε απόψε στην σαντορίνη. Συνοδεύτηκε από τσουνάμι ύψους 25 μέτρων και προκάλεσε θύματα και . Πρωθυπουργού κωνσταντίνου καραμανλή στη σεισμόπληκτη σαντορίνη, 14/7/1956.

Σεισμός της τάξεως των 3,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα στη σαντορίνη.

Η ζημιά ήταν σοβαρή, ιδιαίτερα στην σαντορίνη. Σαν σήμερα ξημερώματα της 9ης ιουλίου 1956 ένας φονικός σεισμός έπληξε κυρίως την σαντορίνη, ο οποίος άφησε με το πέρασμά του νεκρούς. Σεισμός 4 ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγο ανοιχτά της σαντορίνης, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο αθηνών. Ο σεισμός είχε μέγεθος 3.5 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ και το εστιακό του βάθος είναι 10.0 . Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε τα ξημερώματα της δευτέρας, στις 00:50, στη σαντορίνη. Σεισμός σημειώθηκε απόψε στην σαντορίνη. Σεισμική δόνηση εκδηλώθηκε στις 00:45 (2021/09/27) στη σαντορίνη. Πρωθυπουργού κωνσταντίνου καραμανλή στη σεισμόπληκτη σαντορίνη, 14/7/1956. Σεισμός της τάξεως των 3,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα στη σαντορίνη. Συνοδεύτηκε από τσουνάμι ύψους 25 μέτρων και προκάλεσε θύματα και . Χαρακτηρίστηκε από τους σεισμολόγους ως ο μεγαλύτερος σεισμός του 20ου αιώνα. 53 άνθρωποι σκοτώθηκαν από το σεισμό, ενώ τρεις . Το χτύπημα του εγκέλαδου στη σαντορίνη άφησε .

Πρωθυπουργού κωνσταντίνου καραμανλή στη σεισμόπληκτη σαντορίνη, 14/7/1956. Ο σεισμός κατεδάφισε 529 σπίτια και άφησε ζημιές σε πολλά ακόμη. Σεισμός σημειώθηκε απόψε στην σαντορίνη. Χαρακτηρίστηκε από τους σεισμολόγους ως ο μεγαλύτερος σεισμός του 20ου αιώνα. 53 άνθρωποι σκοτώθηκαν από το σεισμό, ενώ τρεις .

Καραμανλής επισκέπτεται χωριά της σαντορίνης που έχουν πληγεί από σεισμό, . Κυριακάτικος αισθητός σεισμός τα ξημερώματα στη Σαντορίνη
Κυριακάτικος αισθητός σεισμός τα ξημερώματα στη Σαντορίνη from www.zarpanews.gr
Σεισμός της τάξεως των 3,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα στη σαντορίνη. Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε τα ξημερώματα της δευτέρας, στις 00:50, στη σαντορίνη. Η ζημιά ήταν σοβαρή, ιδιαίτερα στην σαντορίνη. Σαν σήμερα ξημερώματα της 9ης ιουλίου 1956 ένας φονικός σεισμός έπληξε κυρίως την σαντορίνη, ο οποίος άφησε με το πέρασμά του νεκρούς. Σε λειτουργία βρίσκονται ήδη χώροι φιλοξενίας για τους πληγέντες από την ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 5,8 ρίχτερ, που σημειώθηκε σήμερα. Συνοδεύτηκε από τσουνάμι ύψους 25 μέτρων και προκάλεσε θύματα και . Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε τα ξημερώματα της δευτέρας, . Σεισμός σημειώθηκε απόψε στην σαντορίνη.

Σεισμός 4 ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγο ανοιχτά της σαντορίνης, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο αθηνών.

Σεισμός 4 ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγο ανοιχτά της σαντορίνης, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο αθηνών. Ο σεισμός είχε μέγεθος 3.5 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ και το εστιακό του βάθος είναι 10.0 . 53 άνθρωποι σκοτώθηκαν από το σεισμό, ενώ τρεις . Πρωθυπουργού κωνσταντίνου καραμανλή στη σεισμόπληκτη σαντορίνη, 14/7/1956. Σε λειτουργία βρίσκονται ήδη χώροι φιλοξενίας για τους πληγέντες από την ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 5,8 ρίχτερ, που σημειώθηκε σήμερα. Σεισμός της τάξεως των 3,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα στη σαντορίνη. Εκδηλώθηκε τα ξημερώματα της 9ης ιουλίου 1956 κι έπληξε, κυρίως, τη σαντορίνη. Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε τα ξημερώματα της δευτέρας, . Σαν σήμερα ξημερώματα της 9ης ιουλίου 1956 ένας φονικός σεισμός έπληξε κυρίως την σαντορίνη, ο οποίος άφησε με το πέρασμά του νεκρούς. Το χτύπημα του εγκέλαδου στη σαντορίνη άφησε . Σεισμός σημειώθηκε απόψε στην σαντορίνη. Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε τα ξημερώματα της δευτέρας, στις 00:50, στη σαντορίνη. Καραμανλής επισκέπτεται χωριά της σαντορίνης που έχουν πληγεί από σεισμό, .

Σεισμοσ Σαντορινη / Σαντορίνη: Î'ουτιά για δύο άτομα σε γκρεμό - Î'νασύρθηκαν - Σε λειτουργία βρίσκονται ήδη χώροι φιλοξενίας για τους πληγέντες από την ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 5,8 ρίχτερ, που σημειώθηκε σήμερα.. Το χτύπημα του εγκέλαδου στη σαντορίνη άφησε . Σεισμική δόνηση εκδηλώθηκε στις 00:45 (2021/09/27) στη σαντορίνη. Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε τα ξημερώματα της δευτέρας, . Σαν σήμερα ξημερώματα της 9ης ιουλίου 1956 ένας φονικός σεισμός έπληξε κυρίως την σαντορίνη, ο οποίος άφησε με το πέρασμά του νεκρούς. Ο σεισμός κατεδάφισε 529 σπίτια και άφησε ζημιές σε πολλά ακόμη.